onsdag, januar 16, 2008

En litt flat dag...

Jeg tror det er to viktige grunner: De siste dagene har virkelig danset tango, flamenco og passo doble med følelsene mine, og det er slitsomt. Og i kombinasjon med dette hersens regnværet, så blir jeg flat i både humør og energi. Javel, sånn er det.

I morra tidlig pakker jeg kofferten og drar på tur. Først til Annie for å pakke februar-bladet, og så videre til Trondheim. Der skal jeg både treffe familie og venner, samt være med på et heldagsseminar om Kunst- og uttrykksterapi. Jeg tror dette blir en god påfyll-helg.

Så, det blir nok stille her til over helgen.
Ønsker dere alle en GOD helg :)

5 kommentarer

Scrappelise sa...

Da kan jeg starte nedtellinga og forberede kaffetrakteren til bladet kommer i posten, herlig! Du må ha en riktig god tur til Tr.heim, høres ut til å bli noen fine dager!

Berit sa...

Ønsker deg en fin helg - og god tur! Og at du føler deg litt flat - er kanskje ikke så rart - det tar på med masse oppturer på rad og rekke!
Gleder meg til å høre om Tr.heimsturen svarer på forventingene!

Tonje sa...

Du får ha en god tur Åshild. Håper at berg og dal turen snart tar slutt og at du kan sette deg ned i en blomstereng og nyte livet.
kleeeeeemmmmmmmmmmmm

Anita Hagen sa...

Hei vennen. Fy søren, du produserer og produserer og produserer. Helt ufattelig hvor mange flotte og kreative idéer du klarer å komme opp med, på rekordtid! Så gøy at du har fått studieplass. Høres ut som midt i blinken for deg. Skal ratt se vi får oppleve en ny "Fann Gågg" snart!

Ha en superdupertoppers tirdag videre!

(tusen hjertelig takk for herlig kommentar til Bayaz-innlegget mitt).

God klem

Desirée sa...

Gratulerer så mye, studenten! Så flott at du kom inn, det er nok noe for deg! Håper du hadde en fin helg i Tr.heim!
Klem!