tirsdag, februar 05, 2008

"Drageløperen" - "The kite runner"Hvis du ennå ikke har sett filmen eller lest boka, så vet du hva du må gjøre en av de neste dagene! Boka er fantastisk, og filmen likeså. Nydelig skrevet, og flott filmatisert.

Jeg leste boka i høst, og så filmen i går - og kjenner at jeg har lyst til å lese boka omigjen, og ikke minst starte nedtellingen til filmen slippes på DVD. Dette kan nemlig både leses og sees om igjen og om igjen.

If you haven't read the book or seen the film yet, please do! The book is fabulous, and the movie too. Beatifully written and filmed.

I read the book last autumn and watched the movie yesterday, and I can't wait 'till the film comes out on DVD. I'd love to see it again and again... I even want to read the book once more :)

1 kommentar

banglamarie sa...

Jeg har akkurat begynt på boken, har kommet noen kapitler og er totalt begeistret!!! Og jeg gleder meg til å se filmen :)

Det er alltid så kjekt å komme innom bloggen din. Du sprudler av kreativitet og jeg blir alltid så inspirert av å kikke innom her :)

Ha en fin dag!!