fredag, mai 16, 2008

Stemningsrapport - del 2

Inni hodet mitt har jeg en Aj-side klar, men jeg får den ikke ut i fingrene. Men jeg skal prøve å beskrive den, så lukk øynene og se den for deg:

Et knallrødt telefonrør, av den gammeldagse sorten, med snurreledning og en rund og god form. God å holde i - lenge. For gode samtaler med gode venner tar tid. En myk sofa med mange varme ulltepper. Åsså blomster. Masse blomster. Og musikk. Behagelig bakgrunnsmusikk. Ting som gjør livet mitt godt.

Ok, så suger livet. Det er vondt. Men heldigvis ikke helsvart. Opp og ned. Både og. Jeg vet jeg har skrevet om dette før - kanskje til det kjedsommelige... Livet er både og. Gestaltdama mi har kjøpt et maleri. Ikke fordi selve maleriet er så fantastisk, men hun kjøpte det pga. tittelen på bildet. "Epleblomster og grå hverdager." Er ikke det utrolig godt sagt? Det er jo sånn det er.

Jeg fikk en nydelig mail i dag, og jeg håper det er greit at jeg deler videoen jeg fikk. Tusen takk, Anne Lise. Free Hugs.

I morra er det 17. mai. Barnas store dag. Vi reiser bort. Vi kan kalle det 'selv-vern'. I stedenfor å kjenne på savn og sårhet, reiser vi til broren min for å hjelpe han med å pusse opp det nye huset hans. Hipp hipp, folkens :) God 17. mai!

3 kommentarer

Heidi sa...

Hei igjen Åshild!

Jeg har noe til deg i bloggen min. Synes du fortjener den fordi du er så flink til å dele av deg selv, og ikke minst fordi du lager noen utrolig vakre kunstverk i AJ'en din!

Ha en fin helg!

Klem fra Heidi

Maya sa...

En stor,varm og god klem til deg,Åshild.
*klemme godt*

Maya

banglamarie sa...

Håper dere hadde en fin dag feiret på deres måte. Skjønner slike dager er fylt med savn og sårhet *stor klem*

Det er visst mange dager siden jeg var innom her sist for det var så mange nye innlegg. Masse flott!! Du inspirerer masse. Nå skal jeg sette meg ned å lage en dagbokside jeg har tenkt på lenge :) fikk meg ett spark bak, eller som jeg heller vil kalle det:
inspirasjonskick :)