mandag, oktober 06, 2008

Noen få kjøkkenbilder

Det er en stund siden jeg ga dere en oppdatering på kjøkkenfronten, så her kommer et par bilder. Vi har nettopp fått opp platene over vasken og de andre benkene. Det er plater fra Tarkett, som ser ut som fliser, men som legges som hele plater. Jeg innrømmer at jeg var temmelig skeptisk til å legge horisontale striper når stripene på skapene er vertikale, men jommen tror jeg det funker! Jeg liker så godt enkelheten i kjøkkenet. Og, jeg har et par-tre ideer om hvordan jeg kan få en litt mer personlig touch på det... Bilder kommer når det er ferdig :) It's been a while since I gave you an update on my kitchen. Today I'll show you a few pics. We've just finished the "tiles" (it's actually whole wallboard) over the sink. I admit I was kind of sceptical to adding horisontal stripes when the rest of the kitchen has vertical stripes, but I think it works! I love the simplisity of my kitchen. And, I have some ideas of how to add a more personal touch.... I'll show you when it's all ready :)



6 kommentarer

Annie S sa...

Lekkert smekkert. Grattis med nytt kjøkken begge to. Når er kaffen klar? ;)

klem

Karin sa...

Åhhhr for et totalt over lækkert køkken :-O
Nu varer det heller ikke længe før jeg kommer med billeder af mit badeværelse :-)
Jeg er lidt nede med rod i stofskiftet og venter på at få taget blodprøver så der kan komme skik på det igen :-S derfor er jeg bagefter :-/

elin sa...

Kjempe-kjempelekkert!!! Grattis med nytt kjøkken.
Fungerer flott med horisontale "striper" på platene. Og - det tar jo faktisk igjen "sprosser" på overskap og håndtak på dører/skuffer som går samme veien. ;-) Stilig!!

Kirsten Aune sa...

Åååå - så lekkert det ble, vennen! Dere har vært kjempeflinke!!
God klem

Deborah March sa...

Isn't it just so WONDERFUL to work in a fresh, new kitchen!? Now your cooking will be even better! ;)

Catharina Maria sa...

This is a beautiful kitchen !!