onsdag, juli 14, 2010

Painting it all white...

Last summer I painted one of the rooms in our Summer house white. This Summer we're planning to take the last two (both bedrooms). As you can see the room is pretty dark, with all the wooden walls and slanting roof. We're painting the ceiling white and the walls mint green. But first - preparation... covering millions of "kvist" (sorry, don't know the English word...)! 

(In the back you can see glimpse of the room I painted last year.)

 The first wall and the first layer:To be continued.... 

5 kommentarer

Ellen* sa...

Oi - litt av en jobb med alle de kvistene ja. Men halleluja - så fint det blir!! For en forskjell! Lykke til med resten av strøkene!:o)

Unknown sa...

Flott!! Mye jobb med kvistene, men det lønner seg å gjøre det skikkelig. Jeg har fått lura meg til å male noen kvite vegger, jeg også, men det var vanskelig å få med kaill'n (maleren). Men da han var ferdig, gikk han faktisk med på at det ble MYE lysere og hyggeligere. Kansje blir resten tatt en vakker dag?
Gleder meg til å se fortsettelsen, er sikker på at det bli lekkert! Tvi, tvi!

Marie sa...

Litt av en jobb :-) men guriland så flott og lyst det blir! lekkert :-)

Else Irene sa...

Så flott det blir, men jammen er det mye jobb!! Gleder meg til å se resultatet ♥

PS: et lite tips angående kvistlakk, fyll lakken på en halvliters flaske og putt en svamp i tuten. Da er det enkelt å "stemple" lakken på kvistene, det er kjappere og blir mindre søl ;)

Åshild sa...

Ellen: Det sier jeg også - Halleluja! Sååå deilig å få bort den mørke panelen!

Lise: Det er noe med gubber og panel... Akkurat på dette området tror jeg det definitivt er enklere å male først og så få tilgivelse etterpå enn å vente på velsignelse til å starte :)

Marie: Ja, det er jobbig, men moro når det syns så godt igjen.

Elsi: Du blir jo den som skal innvie rommet :) Rommet skal stå ferdig til du kommer på lørdag! Og kvistlakktipset ditt har jeg hørt om og tipset mamma om før hun begynte. Men, i skråtaket var det ikke så lett. Da kom det ikke noe ut av flaska pga. vinkelen.