onsdag, desember 14, 2011

14. desember - "Can you see me?"


Finere kompliment kunne jeg ikke fått.
Kjærligheten er vakker.
Kjærligheten gjør vakker.
...

- med de nydeligste bilder! 

...Will Hayes (Ryan Reynolds) er hovedpersonen i denne romantiske komedien om en mann som håper at en ekstra titt på fortiden kan gi ham en ny sjanse i fremtiden: Helt sikkert, kanskje.

Will er en pappa på Manhattan i 30-årene som befinner seg midt oppi en skilsmisse. Han blir fullstendig overrumplet da hans 10 år gamle datter, Maya (Abigail Breslin), begynner å spørre ham ut om livet hans før ekteskapet. Maya vil vite absolutt alt om hvordan foreldrene hennes møttes og ble forelsket i hverandre.


Fortellingen hans starter i 1992, da han som ung og ambisiøs politiker flyttet til New York fra Wisconsin for å arbeide i presidentkampanjen. Maya får høre Wills versjon av fortiden, som er fortellingen om en idealistisk, ung mann som lærer alle storbypolitikkens triks og knep, og om hans romantiske forhold med tre veldig forskjellige kvinner.

Will prøver å fremlegge en litt penere versjon av historien for sin datter og forandrer navnene slik at Maya må gjette hvem av kvinnene hennes far giftet seg med til slutt. Er det Wills kjæreste fra gymnaset, den tilforlatelige nabojenta Emely (Elizabeth Banks) som er moren hennes? Eller er det hans bestevenninne og fortrolige gjennom mange år, den politisk nøytrale April (Isla Fisher)? Eller den fritenkende, men ambisiøse journalisten Summer (Rachel Weisz)?

Etter hvert som Maya setter sammen bitene av den hemmelighetsfulle kjærlighetshistorien til faren, begynner hun å forstå at kjærlighet slett ikke er noen enkel og lett sak. Og mens Will forteller historien sin, hjelper Maya ham til å forstå at det aldri er for sent å gå tilbake... og kanskje finne en lykkelig slutt.

...

Og siden dette ble et innlegg om kjærlighet, så lar jeg Hellbillies ta oss med ut i dagen:2 kommentarer

Marianne/skorpionen sa...

Åhhhhhh....for et fantastisk bilde du har laget!!! De utrolig herlige fargene og en vakker vakker tekst!

banglamarie sa...

Flott bilde du har laget!

-og den filmen er så herlig!!

Kjekt å følge bloggen din :)