onsdag, februar 14, 2007

Ja! Ja! JA!

Dette tror jeg blir bra!

Har hatt en pangstart på Modul 3 idag og jeg smiler fra øre til øre! Dette er hva jeg trengte! Dette er hva jeg vil! Dette er hva jeg kaller spennende. Og utfordrende. Og motivasjonen er virkelig på vei tilbake! Og det er jommen en god følelse!

Vi har hatt en dag proppet av inntrykk, men like mye av utfordringer. Og da mener jeg utfordringer på det personlige plan. Utorlig spennende! Vi har virkelig blitt utfordret på å tørre å være synlige. Tørre å sette ord på ideer og tanker i forhold til det vi ønsker å jobbe med.

Foreleserne våre startet dagen med å si at hvert menneske har en glo inni seg, og den gloen er det vi skal prøve å finne. Finner vi den, kan den nøres opp om og vokse seg til et bål og et brennende engasjement som igjen gjør at vi kan skape noe vi brenner for. Og det er nettopp dette det handler om for min del. Jeg trenger å brenne. Jeg trenger å bruke meg selv. Jeg må være meg. Jeg må bruke meg selv. Da først vil dette studiet bli meningsfyllt for meg.

Idag hadde vi skrivekurs med den ene foreleseren. Jeg har alltid likt å skrive, men har liksom aldri vært meg bevisst hvordan jeg skriver eller hvorfor. Jeg har heller ikke reflektert over hvilke deler av skriveprosessen som er min styrke og hvor jeg har mine svakheter. Dette skal vi jobbe med nå, og det utfordrer meg! Utrolig spennende! Nå skal jeg finne frem en notatbok som skal være min følgesvenn denne modulen. Den skal brukes til små skriveøkter, skriblerier, ideer, skisser, drodling... og den må selvfølgelig pyntes på omslaget! Så nå skal de kreeres litt :)

Jada, jeg ser at jeg kanskje kan virke nesten litt manisk nå, etter endel sutre-uker og grubleuker. Men, det er rett og slett fordi jeg endelig kjenner på glede igjen over å få være med på dette studiet! Jeg tror denne grubleprosessen har vært med på å plassere meg selv i studiet, i faget, i høyskoleverdenen. Jeg er ikke lenger bare en som prøver å leke masterstudent. Jeg begynner å ane muligheten for å få lov til å være Åshild samtidig som jeg er masterstudent. Det tror jeg kan gjøre livet adskillelig mer levelig!

2 kommentarer

Marit sa...

Så deilig når man kjenner at ting løsner og at gleden kommer tilbake. Lykke til med modul 3

Anonym sa...

Så bra Åshild!!! Lykke til med å bålet - jeg vet du kan. Og ett lite tips... la "lærer'n" din lese denne bloggen din.....for er det noe du kan, så er det å sette ord på ting - du er fantastisk.

Stor klem