torsdag, august 16, 2007

Nytt kontor!

Den siste uka har jeg ryddet og ordnet på kontoret, og det var virkelig strengt nødvendig! Det så ikke ut! Med pappesker, papir, stæsj, duppeditter og alt mulig annet flytende overalt... det var plent umulig å finne noe som helst! Bare se:




Nå er den altforstore skrivepulten (den med dataen) på vei ut, og erstattet med to fine hyller og snart en ny heve/senke-pult! Utrolig deilig! Det meste av rotet på jobbepulten min befinner seg nå på hver sine faste plasser i hylla, og jeg har plutselig sååå god plass til å kreere!



Deilig!! Så nå sitter jeg bare her og venter på at inspirasjonen skal komme strømmende..... ikke mye tegn til den så langt, dessverre...

Jaja, jeg får heller kose meg med snurringa mi :) For jeg snurrer og gliser fortsatt! Er så fornøyd, både med meg selv og livet akkurat nå! Hiiihaaa!

6 kommentarer

Berit sa...

Ingenting er som å snurre rundt å være fornøyd med ett og annet - og i tillegg få orden på ting!
Jeg ønsker meg mere hyller eller kanskje skap på "kontoret" mitt... men hvor skal fryser'n stå da??

Nå har jeg "snurra" i mange timer.. eller kanskje jeg heller skal si jeg har surra.. Masse inspirasjon er inni hodet - lurer på om no' kommer ut og "går" i posten til deg i morgen ;)

GOD HELG!
KLEM

Lene S sa...

Hm..det kaoset så velkjent ut.. LOL Så godt å høre at du har det bra!! Ingenting er bedre....tror jeg joiner deg med et lite Jiiiihaa!!! LOL


;o)

Klem!

Anonym sa...

Oj, vad fint du har fått det Åshild!!!
Klem

Lena sa...

så bra det ble!!!
Ikke for å høres ut som jeg rydder mye, men det trengtes der vennen!! kan tenke meg du fant mye du hadd eglemt du hadde!?

Deborah March sa...

I don't understand Norwegian Ashild, but I LOVED the photos of your creative space!

HegeT sa...

Så ryddig og fint du har fått det på hobbykontoret ditt.....
Så ut som det trengte en skikkelig opprydding ja.. men når mann er midt i et kreativ hjørne, er jo rydding et fremmedord.....

Kos deg på den nyvnnede plassen din. og pass på så du ikke blir svimel av all snuringen din...
Klem fra HegeT