lørdag, august 02, 2008

Snart hjemme igjen...Etter mer enn en uke på farten hit og dit, skal det bli godt å komme hjem igjen. Det har blitt noen timer i bil, og for at Åshild ikke skal purke og sove hele tiden, har vi testet ut lydbok-lytting. Jeg har prøvd så vidt før også, og da tok det vel 2 minutter før jeg hadde ramlet av.... så, jeg var ikke helt optimistisk *fnis* Men, det har vært skikkelig suksess! Den første boka vi hørte på heter "Kunsten å gråte i kor". Jeg anbefaler den varmt! Både OP og jeg har kosa oss gjennom de 6 CD'ene. Så forresten at den er filmet også, så nå skal jeg lete den opp på DVD.

Her er noen anmeldelser:
Nå gleder jeg meg veldig til å komme hjem til hobbypulten. Kjenner kroppen rister av abstinenser.... Har mange ting jeg har lyst til å lage, og siden jeg hadde et par gode shoppestop i ferien, har jeg noen småting jeg må få brukt også... :)

Og forresten - hvordan går det med bidragene deres til oktobernummeret av Ett trykk? Jeg er jo veldig glad i stappfull postkasse, både den elektroniske og den faktiske... Fristen er 20. august.

Ha en fin helg! Nå skal vi ut i Voss for å spise middag :)

5 kommentarer

Hanne sa...

Hihi, du er nok akkurat som meg :) Dattera mi foreslo å ta opp sovelydene mine på CD, sånn at mannen min hadde selskap av meg når han skulle kjøre langt alene :)

Både utfordring og konkurranse i neste nummer er spennende. Jeg har en (altfor) stor eske som er merket "rest in piece" *høhø* og det sier vel alt. Blir spennende å få tips til hvordan den esken kan krympes! Det surrer i bakhodet, så jeg får se, da, om det kommer noe ut innen fristen!

God tur hjem!
Klem fra Hanne:)

Karin sa...

Lækkert med ferie, ude godt men hjemme bedst, ik?
Hvordan går det med dit køkken, måske?

Malin a.k.a. Boop sa...

Voss høres bra ut. Håper du har det fint. Du finner en award på bloggen min. http://cardsbyboop.blogspot.com

Scrappelise sa...

Tror faktisk ikke jeg har fått gratulert deg som DT hos Sukkersøtt, men bedre sent enn aldri vel? Gratulerer så masse Åshild! Den blogen kommer nok til å bli en favoritt hos mange! Ønsker deg en fin dag!

Angelo sa...

Kjære Åshild. Du er en inspirasjonskilde til tusen!! Ikke bare på det kreative planet, men på så utrolig mange forskjellige områder :)
Jeg har bestemt meg for å gi deg en award, og jeg håper selvsagt at du vil ta imot den :)

Klem, Kristin