mandag, oktober 04, 2010

Leken Art Journal som forberedelse til kurset

Siden jeg er midt i kursforberedelser, bestemte jeg meg for at NÅ skal tørka pakkes bort! Og få ting funker bedre for meg i bekjempelsen av tørke enn Art Journaling. Faktisk har jeg bestemt meg for å ha en egen kursplanleggingsartjournal hvor jeg kan mikse ideer, planlegging, huskelister, maling, eksperimentering og pur lek.... Jeg er i gang! Og her er den første siden i boka. Og, ja, om du ser nøye etter så vil du kanskje oppdage litt av hvert i fantasibildet mitt. Jeg ble i alle fall overrasket over hva som dukket opp! Jeg sier ikke noe om hva jeg ser og hva det betyr for meg, for jeg tenker at det er mitt. Du kan se selv - og finne det som eventuelt er ditt :) 


5 kommentarer

Torill sa...

ME LIKE!!!!
Jeg vil veldig gjerne på kurs:0)

Trine Pedersen sa...

Veldig koselig å se liv her inne igjen.:) Så spennende det kurset ser ut, synd det er så langt unna. Kos deg masse underveis. Herlig side du har laget i boka di.

Lykke til med kurset!

Klem, Trine :)

banglamarie sa...

Så herlig side! Liker måten du bruker journalene på!
Tror jeg må børste støv av pulten min på loftet og kose meg litt med farger, teknikker, tanker osv.
Du er så inspirerende!! *klem*

Gunn (Merete) sa...

Herlig Åshild, både bilde og kurstilbud. ME, like begge deler. Moro å se liv igjen her, du har vært savnet. Jeg skulle så inderlig gjerne vært med på det kurset, høres veldig spennende ut..
Men, det er nok litt for langt unna denne gangen. MEn kommer tid, kommer råd.
Gleder meg til å se mer her. Har fått en kikk på AJ igjen og laget noen sider. Har mer på gang her, det er jo så grådig moro.
Ha en fortreffelig og kreativ uke.
Klem Gunn :-)

Unknown sa...

Å, som jeg har savna deg, Åshild! Kjenner det ekstra godt nå når du er på plass igjen med dine herlige kreativiteter!! Tenker mye på deg, og håper du har det bra.
Kveldsklem fra Lise.