fredag, september 26, 2014

Who am I now?


Noen dager er mer krevende enn andre. Et usminket møte med eget speilbilde er tøffe tak når kroppen preges av tydelige fysiske endringer. Vi legger så mye av identiteten vår inn i kropp og utseende, og hva skjer med oss når utseendet vårt blir helt forandret? Hvem blir vi da? 

Det proklameres at "Bald is beautiful". Jeg klarer ikke heie med i dag. Bald er annerledes. Bald er nakent. Det hårløse hodet som møter meg i speilet, er ikke meg. Og allikevel er det meg og vil være meg i lang tid fremover. Så hvem er jeg nå? 

"To be beautiful means to be yourself. You don't need to be accepted by others. You need to accept yourself." 

Easy to say - hard to practice...  

3 kommentarer

Marianne/skorpionen sa...

Et tonn med klemme her også!
Du er forresten veldig flink til å skrive og reflektere.
Klem

Camilla sa...

Skjønner deg kjempegodt, hvordan vi ser ut ER viktig for oss, enten vi bruker mye tid og penger på det eller ikke. Og håret har så stor betydning for akkurat hvordan vi ser ut, noe du får kjenne ekstra på nå. Føler med deg, og denne kjipe biten er også et tilleggselement du godt skulle fått vært uten, oppi det hele. Men som du sier selv så er det for en stund, og da kommer du sterkere tilbake <3 Nydelig collage, forresten!

Knerten sa...

Med ditt nydelige smil, vil din vakre innvendighet lyse utenpå, og hår eller ikke hår blir uvesentlig. Du er et stort forbilde, Åshild, og jeg syns du takler denne prosessen bemerkelsesverdig bra. Jeg beundrer deg sterkt, og ønsker deg alt godt !
Varme tanker fra meg til deg <3