fredag, august 04, 2006

Æsj, så dum jeg er...

Vi har hatt den flotteste sommeren på mange år. Nydelig vær, varmt og godt - uke etter uke.

Og jeg har tatt årets første bad i sjøen idag....! 4. august!

Så utrolig dum jeg er!

Hele sommeren har jeg sitti i varmen, godt skjermet på verandaen min - og langt unna sjø og vann. Har prøvd å lure meg selv med å være tilfreds med 'lille blå' (badebassenget mitt) på verandaen... Trygt og godt. Ingen folk i sikte. Fin strategi for å slippe å bli konfrontert med alle kompleksene mine. Jada. Så utrolig dum er jeg.

Og så utrolig mye jeg har gått glipp av! Jeg som elsker å bade. Elsker å ligge uti vannet. Svømme dovent rundt. Bli solvarm av sola på stranda. Ligge og lese i sola. Nyte varmen. Og så uti for å kjøle meg igjen. Alt dette har jeg lagt bort. Fordi jeg er proppfull av komplekser. Så utrolig dum jeg er.

Men i kveld - i skumringen, på en folketom strand - har jeg iallfall tatt årets første bad! Og det var fantastisk deilig! Så, om jeg ennå ikke er tøff nok til å ligge på stranda på dagtid, skal jeg iallfall innføre kveldsbad fra NÅ av! For, ja, jeg er dum. Men ikke dummere enn at jeg ser det selv. Og da er det håp. Så det så.

3 kommentarer

banglamarie sa...

Godt du koser deg litt med bading. Lykke til på neste legebesøk! Skal tenke på deg ;)

Anonym sa...

Lykke til idag, vennen :)
Tenker på deg!

God klem

Unknown sa...

Det er som om du setter ord på mine tanker, Åshild. Skikkelig nifst. Nå har jeg aldri vært noen soldyrker, og føler ikke noe behov for å ligge på stranden, men akkurat det der med komplekser, og ting man ikke kan gjøre pga. Det kjenner jeg veldig godt igjen i...

Ha en fin mandag!