torsdag, november 23, 2006

Juuuuhuuuu!

Mappeoppgavene er levert - for nøyaktig 2 minutter siden!

Del 1 av "grusom-ukene" er over :)


I morra er det dugnadsjobbing med bladpakking og utsending av desemberutgaven av Ett trykk... På tide å komme seg under dyna, med andre ord...

*mappa er levert mappa er levert mappa er levert mappa er levert*

:)))

6 kommentarer

banglamarie sa...

GRATULERER ÅSHILD :) Så kjekt!!!

...og jeg gleder meg til EttTrykk er i mine hender. Håper du legger det ut i nettbutikken snart sånn at jeg kan bestille det :)

-marie

Åshild sa...

Det ligger der allerede :) Det er blant annet et utrolig stilig stabletårn der... og en knakende kul BOM-side... :) Flinking!

gudrun sa...

gratulerer, Åshild!! Så bra!!
Ønsker deg lykke til videre.
KLEM

Gleder meg til bladet kommer i posten, forresten. ;)

Lene S sa...

Så deilig å ha levert!! Grattis, og lykke til videre! Det kommer til å gå så det griner ;o) Gleder meg masse til å få hjem Ett Trykk jeg også! Nydelig forside denne gangen forresten!

Klem!

banglamarie sa...

Tror jeg må være litt blind... for jeg finner ikke bladet i nettbutikken??? (bare på ett Trykks "fremside") Men jeg bestilte meg et abonnement. Kjøper jo alle bladene likevel, så da kan jeg liksågodt abonnere LOL :) Tji hi :) GLEDER MEG!! Alltid like gøy å gå bladet i postkassen :)

Annie S sa...

Banglamarie, tror du har helt rett, ligger nok ikke der ennå. Det er en forglemmelse av denne damen..kremt. Takk for at du nevnte det :)

Åshild, gratulerer med levert mappe og takk for en koselig pakkedag. Alltid hyggelig i ditt selskap. Håper formen stiger raskt nå som ting roer seg litt ned. Klem