tirsdag, januar 23, 2007

Ett Trykk - februarutgaven kommer snart!


I løpet av ei lita uke tror jeg de fleste av abonnentene våre mottar februarutgaven av Ett Trykk. Jeg krysser fingrene og håper at dere finner både tips, ideer og inspirasjon :)

Jeg har vært på tur i helga, og har til og med laget et par ting... men, det kommer ikke her før jeg har fått vært hos tannlegen. Har nemlig sinnsykt vondt i tenna på grunn av ei visdomstann som plutselig har fått det for seg å presse seg opp og ut - uten å sjekke om det faktisk er ledig plass der inne! Har nesten ikke sovet de to siste nettene, og tror timene frem til kl. 13.45 idag blir laaaange.... Jeg hater egentlig tannleger, men idag skal jeg vise god-sida mi i bytte mot at tannlegen tar bort vondtene mine, for dette er ikke særlig stas... Jada, jeg syns skrekkelig synd på meg selv...

6 kommentarer

Lene S sa...

Stakkars, stakkars Åshild! Du har min sterkeste medfølelse! Tannlegen er jo skummel... Og det er visdomstenner også....Håper de har fått fiksa på deg nå! ;o)

Gleder meg til Ett Trykk kommer...det ser spennende ut! Så at det var med en gjesteartist som det er verdt å få med seg;o)

Klem!

Berit sa...

Og du og du ... er denne tannverken smittsom eller?? Jeg var hos tannlegen forrige uke, med en tann som jeg ikke er noe glad i... Han ville at sykehuset skulle fixe den "biten" - og i dag fikk jeg brev med time... halloooo.. jeg blir jo smårar(enda mer rar...) om jeg må vente til da.... 30.mars!!!!!

Håper du har fått fixa den dumme tanna... tannlegen er ikke min bestevenn... sikkert derfor jeg må på sykehuset... (*dåner* - og tenker at jeg aldri lærer..)

STOR klem!!!

Surfine sa...

Uff uff uff...tannverk er vondt! Håper det hjalp med timen hos tannlegen!

Gleder meg til nytt blad. det er alltid en høydare:o)

klem!

Anonym sa...

Åh vad kul med nya tidning, synd att den inte finns här i min stad.
kram och ha en bra helg,
Åsa/asamia

banglamarie sa...

I dag har jeg fått ett Trykk i posten :) og jeg smiler. Dere lager så flott blad og det er så kjekt å lese.

Og så NM da ;) Yuhuuuuuuuuu :)

Håper forresten det gikk greit hos tannlegen. Ikke noe moro, men nødvendig innimellom.

God helg :)

Anonym sa...

Yiiippiiiyeeee!
Min favorittidning är på G!
Ha en fortsatt bra dag Åshild!
Klem
Christina