søndag, januar 28, 2007

Kreativt påfyll

Jommen flyr dagene! Jeg har ikke hatt lyst til å blogge de siste dagene, fordi det da hadde blitt den ene historien etter den andre om tannverk og tannleger... Det er begrenset hvor moro det er å lese om for andre... Men, sånn for terapiens del måtte jeg lage et kort om 'storyen':


I helgen har jeg vært i Oslo og fått litt kreativt påfyll. Har koplet ut studie-grubling og andre strevsomme greier og latt farger, papirer og stempler få styre dagene. Og når dagene tilbringes sammen med gode venner, er oppskriften perfekt! Nå sitter jeg hjemme i sofaen og slapper av. Blir trøtt av sånn rangling, jeg... det er ikke som i gamle dager, gitt :P

Her er kortene jeg laget i helga:

5 kommentarer

Torunns- fristed sa...

Så mange og så flotte kort du har laget. Tydelig at du har hatt en kreativ helg.
Får håpe at tannverken snart gir seg!

Torunn

Anonym sa...

Takk for i går, vennen. Det var kjempekoselig å få være sammen med deg igjen... Håper det ikke blir så lenge til neste gang...

Kortene du lagde i helga er en fryd for øyet!! De er så fantastisk nydelige alle sammen!! Du har din egen stil, som det ikke finnes maken til!!

Jeg glemte forresten noe igår...., men du får følge med i postkassa di isteden... Sånn kan det gå, når man har litt for mye oppi hodet på en gang....

Lykke til hos tannlegen. Og så håper jeg du finner utav studie-grublinga... Tenker på deg, og håper du får gode dager :)

God klem

Annie S sa...

Takk for en flott helg vennen. Å være sammen med deg å se kreativititen flomme er bare så herlig. Har mailet i dag med de som vi kjøper Craft Robo'n av, han lovet å sende den i morgen. Ikke helt vant til at slike store firmaer sender mail på søndager, men flott at han tok kontakt slik at de blir sendt slik vi håpet i morgen. Gleder meg vanvittig. Er vi gale? ;)

Sier som Kirsten at jeg håper du finner ut av studie-grublingen din. Vet ikke om du snakket med mer "hun salgbare" i går angående det vi snakket litt om, men jeg er med hvis du orker og lyster. Vet du vil klare det - og jeg gjør alt det jeg kan for å hjelpe til så klart. Sammen er vi dynamitt ;)

Glad i deg vennen, klem

Vibeche Bergqvist Ellingsen sa...

WOW så mange flotte kort du har laget, mister helt pusten her jeg sitter :)
Helt nydelig og så flotte farger :)
Tusen takk for at du deler.
Klem

Surfine sa...

wow wow wow!!!!

Fab kort, fab stil, fab Åshild:o)