lørdag, april 21, 2007

En kurs-teaser :)

Idag har jeg lagt jobbing til side og brukt tida til å forberede kurset jeg skal ha neste helg. Her er en liten smakebit:



Nå skal jeg prøve å lage kortet til Emily's utfordring, og orker jeg mer etter det, så ligger det 26 tag's og venter på å bli dekorert... (Jeg har blitt invitert med i en internasjonal swap (byttering) med 25 andre kreative damer, og vi har fått ansvaret for hver vår bokstav, sånn at det til sammen blir et komplett alfabet. Jeg skal altså lage 26 tag med bokstaven G på, og så sender jeg dem til Canada, hvor 'sentralen' er, og der blir alle tag'ene fordelt slik at jeg får et komplett alfabet tilbake - med 26 tags laget av 26 forskjellige damer. Stilig, ikke sant?)

Ha en fin lørdagskveld :)

1 kommentar

Surfine sa...

Hei vennen!

Skal si det var en råkul LO, og ATCene blir sikker kjempemorro både å lage og ikke minst få tilbake. Når det gjelder forrige innlegg, så må jeg bare si det igjen...DU skriver knakende godt Åshild! Jeg ble rørt hvertfall, og jammen kjente jeg ikke igjen både litt av det ene og andre også;o) Flink jente som jeg er! Viktig å lytte på signalene om å roe ned og justere krava, jeg trenger å bli minna på det hvertfall! Håper på fortsettelse:)

Stor klem