tirsdag, april 17, 2007

Klin & klæsj

Jeg har hatt samtaletime idag, og det gjør meg så godt! Og idag var den røde tråden i timen ganske tydelig: Jeg dingler for tiden. For et deilig ord, egentlig! Dingle dingle dingle... Må smile bare jeg sier ordet, jeg :) Etter ukesvis med vingling, er det så godt å få lov til å dingle litt. Vingling er slitsomt - dingling er avslappende.

Jeg har jo tidligere skrytt av at jeg er Superwoman. Nå har jeg fått sparken i den rollen. Jeg klarte ikke lenger å levere varene. Så jeg sparket meg selv, jeg. Like greit. For det var nemlig like før jeg gikk skikkelig på snørra. Og du kan jo selv tenke deg at det er et lite imponerende syn: Flying Superwoman i febrilsk flaksing på vei rakt ned i bakken - med nesa først... Så nå har jeg tatt av meg den akk, så kledelige kappa. Den er brettet fint sammen og lagt i en plastpose i en Fretex-container. Borte er den.

Jeg klarer ikke alt lenger. Så nå er studiet lagt helt bort, og jeg har valgt å bruke tiden og kreftene mine på helse og kreativitet. Og dingling. Jeg gir meg selv lov til å dingle litt innimellom. La ting skje når det skjer. Hvis det skjer. Ikke hele tiden strebe etter å være så flink, prestere så mye. Ingen enkel sak, jeg vet det, men kanskje er det med dingling som med så mye annet; øvelse gjør mester?

Nå er det ikke mange dagene til det er Messe! Stempel- og scrapbookingmesse - Vårens store happening - 28.-29. april i Skedsmohallen. Jeg gleder meg som en unge! Det er virkelig en opplevelse det er verdt å få med seg. Shopping, skravling, stemning og kreative sprell. Du kommer vel? Og da håper jeg du stikker bortom standen vår (Ett trykk) for å si hei :)

Og kanskje kommer du til og med på kurset jeg skal holde på søndag?


Og jeg må bare si det: Dette er ikke et 'være flink og kreativ på en riktig måte'-kurs! Dette handler om å prøve å legge prestasjonsangst og sperrer litt til side, og heller la lekenhet og impulsivitet få litt større plass. Jeg gruer meg, jeg. Helt ærlig. For jeg er en ihuga perfeksjonist med bøttevis av prestasjonsangst i magen. Men jeg vil så gjerne ha det moro når jeg skaper. Vil du også - sammen med meg? Da håper jeg vi sees på kurset!

10 kommentarer

Lena sa...

så herlig at du dingler :)
Og at du har tatt valg, vi tar det hele livet gjør vi ikke -hehe.
Lek deg Åshild. Og lykke til på messen. Både med stand og kurs!!

Anonym sa...

Lykke til med dine kreative prosjekter og salg på messa!!!! Til sommeren kan vi dingle litt sammen :)

Lenes stempelkrok sa...

heisann Åshild
lenge siden jeg har fått tid til å dingle litt i bloggen din..
Kjempeflotte kort du har lagd med nye stempler..disse må jeg kjøpe!! Kjempeherlige!

Håper du får en aller tiders messe, skulle gjerne vært der....men kanskje til høsten:-)
Stor klem:-))))

Anonym sa...

Urk, det kurset trenger jeg - skulle ønske jeg kunne komme på messa!

Dingling er deilig :)

Jill sa...

Hei Aashild
Alle burde dingelet litt mer..
Dingelibang!
Tror nok du var et syyyyn i Superwomankappen din, du burde spart på den til et karneval. LOL!
Lykke til på messen!

Heidi sa...

Løkke til med dingling og glade dager, Åshild, og ikke minst: Gratulerer med valget du gjorde, og løkke te med videre valg. Tusen tusen takk for mange krevende og morsomme og svette og latterlige og utrolig vanskelige diskusjoner i kollokvien vår på pedtekst-studiet. Selv om du er KJEMPEDUM som ikke ville leke mer med meg.... (tulla....) Stor klem fra Heidi

Anonym sa...

Hei på deg.
Nå er det lenge siden jeg har vært innom her hos deg, men tda strekker ikke alltid til til det en har lyst på, og når formen ikke heller er helt på topp, så blir det bare sånn noen ganger.

Kanskje du skulle ha hatt et kurs i dingling også..?..... Tror det er flere enn deg som kunne trenge å lære den kunsten.
Høres ut som du er i bedre humør, og trives bedre med deg selv, nå som du har bestemt deg for hva du vill gjøre, og ikke gjøre.
Det er slitsomt og hele tiden måtte gå på akkord med seg selv, bare forde man har noen rare tanker oppi hode som sier at man skal være best i allt, og det bare er feiginger som gir opp.
Det er nemmelig de som har vettet i behold, som vet å gi seg i tide. Og som underveis har lært seg å ta være på de små gledene som dukker opp langs veien.

Jeg gleder meg masse til messa, og til nattstemplinga. Du skal vell være med på det...??..!!!...
Om jeg ikke får laget så mye, så skal jeg da å være litt sosial i det minste...


En stooooooor klem til deg fra meg.
HegeT

Anonym sa...

Vad skönt att höra att du tar hand om dej själv nu först och främst. Kommer tid kommer råd!
Stor kram!

Unknown sa...

Har sagt det før og sier det gjerne igjen; du er så flink med ord... Og du er så kreativ...

Har egentlig veldig lyst til å være med på kurset ditt, men jeg skal jobbe endel på søndag. Når er det du skal ha det?

Ha en scrappende gal kveld?

Annie S sa...

Heisann!

Jeg vil på kurset ditt jeg, trenger å bli litt friere oppi mitt lille hodet. Alt skal være så innmari perfekt og da blir det heller dårlig med både kort og LO'er :( Tror du kunne gjort at jeg slapp meg litt mer fri.. men jeg får bestille deg til et lynkurs en annen gang :)

Må si jeg ble litt overrasket når du nå har sluttet på studiet, men super flott at du endelig har tatt en avgjørelse som du trives med. Det er så absolutt det viktigste :)

Vi sees til fredag, klem