onsdag, august 08, 2007

Trenger litt hjelp

Jeg er bedt i stor bursdagsfest til ei god venninne og planlegger å lage en gave som består av 12 gavekort - ett til hver måned. Og jeg vil gjerne at det skal være 'opplevelsesgaver' som ikke nødvendigvis koster all verden. F.eks. en kinobillett, gavekort på 5 åshildlagde kort, en middagsinvitasjon o.l....

Jeg har funnet frem endel ideer, men skulle gjerne hatt flere. Så jeg spør deg, jeg :) Har du noen gode ideer jeg kan få låne? Da hadde det vært supert om du kunne lagt igjen en hilsen her.

---

Jeg har forresten blitt tagget igjen, av Anita :) Utfordringen går ut på at du som får denne, skal sende et kort til noen du kjenner, innen 7 dager. Send til hvem som helst. Familie eller venner. Tenk så hyggelig at noen får ditt hjemmelagede kort, uten at det er noen bestemt anledning, foruten at personen som får det betyr noe helt spesielt for deg. Deretter finner du 5 nye som du ønsker å sende denne utfordringen til.

Koselig utfordring! Den hiver jeg meg over med glede! Og utfordrer Lena, Bente, Berit, Rita og Lene til å bli med.


Nå skal jeg prøve å få laget litt ting og tang. Må jo kaste meg over julekortene også - til det store julegalleriet i oktobernummeret av Ett trykk. Fristen er jo allerede 20. august, folkens :)

5 kommentarer

Anonym sa...

Hei Åshild!
For en fin og kreativ gave du skal gi bort! I tillegg til Åshildlagde kort, kan du jo kanskje gi bort Åshildscrappet LO med tema/bilder som hun får velge? Andre ideer jeg kommer på i farten; piknik, tur, museumsbesøk, reise på badestranda, bake kake, reise på (gratis) konsert, ha juleverksted, dra ut og ake...ja, noen av forslagene må jo tilpasses årstiden, hi, hi! Håper du etterhvert viser fram gaven her sånn at vi kan få se resultatet!

Takk for hilsen i bloggen min :) Så koselig at du likte kortet!

Ha en fortsatt strålende sommer du også!

Scrappelise sa...

Hei igjen Åshild! (har vært her før ja)
Super gaveidè, vet ikke om jeg har så mange gode forslag, men jeg hørte om en som fikk en sånn gave og det var utrolig populært. Vedkommende som ga denne gaven hadde også alliert seg med noen flere for å få gjennomført noen av idèene. Da får man kanskje litt mer å spille på. Ihvertfall må du ha lykke til med gjennomføringen, håper også du forteller litt om det ferdige resultatet senere!

Anka sa...

Kjempeidé til gavekortene da! Tenkte med en gang noe jeg ville likt og det er X antall timer til jenteprat på kafé eller over telefon (alt ettersom hva venninna di foretrekker), ubegrenset med klemming hele uka, invitasjon til å komme på hjemmelaget middag (hvis du er god å lage mat da...ellers kan det jo ble sett på som tortur *hihi*), evig vennskap osv, osv...

Bare noen tanker!

Forresten har jeg "tatt" deg *sjekk bloggen min*

Jill sa...

Gi bort husvask og vinduspuss
eller plenklipp og annet hagestell
Det hadde jeg blitt GLAD for å få!!!
Klippekort på barnevakt også...

Berit sa...

Kreativ ide til gave!!!
Håper du har fått "fylt" opp de 12 kortene!
Takk for "stafettpinnen" - nå er den oversendt til flere ;)

Skjønner veldig godt det der med "for mye folk" - er akkurat sånn sjøl. Ingenting er bedre da enn å krype inn i "hulen" og forbli der med papir, lim og dingsbomser ;)

God helg!