onsdag, januar 09, 2008

Jeg har fått plass, jeg har fått plass!

Jeg står egentlig på farten, men MÅ bare dele gleden og skjelvingene og den hysteriske latteren min med dere!

Leverte februarbladet til trykking i natt, sov lenge i dag, og våknet opp nå til en mail fra Kunst- og uttrykksterapiinstituttet: "Vi vil gjerne ha deg med på kurset, hvis du fortsatt er interessert."

Om jeg er??! Oppdaget at jeg satt her og ropte "JA, JA, JA!" høyt for meg selv... *knis* Så, ja, jeg er visst fortsatt interessert :) Og helt shaky! Jeg har brukt evigheter på å skrive disse linjene, for jeg sjelver sånn på hendene at jeg bare skriver feil...

Wow! For en herlig dag! Ute pissregner det både oppover og nedover og bortover, men ka' de' gjær?! :)

I'll be back :)

---

Del 2:

For en dag! For et liv! Dette er godt. Dette er stort. Dette er sprøtt. Godt, stort, sprøtt – ja, det beskriver dagen i dag på en god måte.

Jeg tror ikke jeg har ant, sånn egentlig, hvor mye jeg har ønsket å få lov til å begynne på dette studiet. Jo da, jeg har tenkt på det lenge. Faktisk mer enn tre år. Men likevel. Jeg har tenkt at det høres spennende ut og sånt. Men at dette ”Ja’et” skulle skape så sterke reaksjoner i meg, hadde jeg virkelig ikke den fjerneste anelse om…

Fra den første skjelven, til lykke-hyl, over i hysterisk latter, så sprut-grining, videre gjennom en intens bobling i hele kroppen, så inn i en litt apatisk fase, før jeg sitter her med en ro inni meg som jeg ikke har kjent før. En trygghet. En følelse av å komme hjem, som de sier så fint. Nå sitter jeg her, blank i øya, med klump i halsen, maur i rompa og et litt forundret blikk. I all verden. Det er jo dette jeg skal. Det er jo dette jeg vil. Det er her jeg skal være. Det er en mening med alle de krumspringene jeg har vært igjennom. De har ført meg hit. Nei, vent – det er da vitterlig jeg som har gått skrittene. Det er jeg som har ført meg hit! Men den roen jeg kjenner nå, den er der fordi jeg våger å tro på at det er en mening med dette. Det er her jeg skal være. Og den følelsen – den er god, stor og helt sprø!

Jeg har fått plass! Jeg skal få lov til å jobbe med det jeg syns er aller mest givende i hele verden! Dæh! For en dag! For et liv!

7 kommentarer

Else Irene sa...

Ååååå, så bra!!!! Gratulerer så mye!! Herlig :)

Ha en fin dag, vennen :)

God klem, elsi

Eli sa...

Så flott!! Gratulerer :) Nyt dagen i pissregnet! Klem, E

Kirsten Aune sa...

Herlig, herlig, herlig!!! Ble blank i øya da jeg leste dette!!
Gratulerer så mye, vennen! Dette har du virkelig fortjent!!

Kos deg i pissregnet, du! :)

God klem

Surfine sa...

wow!!! så bra!!! gratulerer så mye, og gled deg masse!!! Blir sikkert helt knallbra:o) Stor klem!!!

Anonym sa...

Jabbadabbadoo .....hurra for deg Åshild!! Dette blir spennende ....synes jo at du allerede er så flink som det går an på dette feltet, men du klarer vel å overraske oss igjen du :-)

Gleder meg til å følge med videre!


Kos deg !'
Stor klem fra meg

Berit sa...

GRATULERER!!!!
Ingenting er bedre enn når det ordner seg for snille jinter - og ønsker går i oppfyllelse!
Jeg er kjempeglad på dine vegne - måtte det innfri til forventningene!!!

STOR KLEM

Beata Ewa sa...

Gratulerer så masse, Åshild!
Dette var virkelig bra!!! Og hele kurset høres riktig så spennende ut, må jeg si!!

Ha en flott kveld videre!!