onsdag, januar 09, 2008

Jeg er klar! - I'm in!

Forståelig nok, så klarer jeg ikke tenke på noen ting annet et "JA"-et jeg fikk i dag. Og jeg gliser fortsatt - fra øre til øre. Har til og med fått restaurantmiddag av OP :) Sånne opplevelser som dagens skal feires!

Nå i ettermiddag og kveld har jeg sitti og formulert søknaden min til selve Kunstterapistudiet. Det jeg fikk 'ja' til, er bare et introkurs som alle må ha vært med på for å kunne søke på selve studiet. Så, nå som jeg har fått ja til kurset, ser jeg ingen grunn til å nøle med søknaden. Det hadde unektelig vært utrolig kjipt om det plutselig ble fullt der også før jeg fikk ut fingeren... Så i morgen fyker søknaden strake veien til Danmark!

Og i forlengelsen av denne søknadsskrivingen, boblet det litt i fingrene igjen. Og det er onsdag og ny utfordring på Wednesday Stamper - nøkler. Og resultatet mitt ble sånn. Kanskje sender jeg det sammen med søknaden (hvis jeg ikke feiger ut på det, da... ). Symbolikken er forhåpentligvis forståelig... Jeg står på utsiden av en lukket dør, klar som et egg. Det eneste jeg venter på nå, er å få overrakt JA-nøkkelen slik at jeg kan låse opp og gå inn. Der inne vet jeg ikke så mye om hva som venter meg, annet enn en ny vei med frodig landskap rundt. Det er jeg nemlig temmelig sikker på! Frodig og fargerikt! Jeg holder iallfall hendene åpne for det som måtte komme meg i møte der. (Og sommerfuglen min måtte jeg ha med... den flyr allerede innover på veien, den!)


For my non-norwegian friends:
This day is totally filled with one single thing: For some weeks ago I sent an application to an Art Therapy Education that I actually have been thinking of for more than 3 years. And today I received a mail, and guess what? They want me to attend the Introduction course that I need to in order to even get to apply for the actual study. That means I'm one step closer to my big Dream!

So, while writing the apply to the study, my head started to create art... And I knew there was a new challenge at WS waiting. So I combined the two - the new study and the key. I hope the symbolism is understandable... I'm standing in front of a closed and locked door - all ready to step in. All I'm waiting for, is the "Yes, please enter"-key... Inside I don't know what's waiting. A new road, lots of color... My hands all open for all the new things that come in my way. (And I had to let my butterfly come along with me too... Look, she's allready flying down the road...)

26 kommentarer

Claudette sa...

what a beautiful job you did on this

Anonym sa...

Really beautiful piece of art with so many special details!

Barbara sa...

Really nice and congrats on your venture.

Sandy sa...

This is really stunning. What for a fantastic piece and great job.

Paula J Atkinson sa...

Stunning artwork. I love it!

Jodi Peary sa...

The symbolism is clear and powerful and artistically and colorfully executed.....yeah...send it off and let us know when you get your acceptance letter. Art therapy is important work. You give people of all ages a voice when traditional voices are not available. Imagine the art you will create in response to your work...its exponential! jodi

Else Irene sa...

Hei vennen :)

Vet du, du MÅ bare sende med dette kunstverket!! Å søke på et slikt studie regner jeg med ligner på det å søke en jobb som du har kjempelyst på....og i en slik setting er det om å gjøre å skille seg ut,og da er jo kunstverket ditt helt perfekt! Hva viser bedre enn dette at du vil, vil, vil, vil ha en plass? Send det inn, vennen!!!!! :))

Ha en flott dag!! God klem, elsi

Anonym sa...

gorgeous work - fantastic!!!!!

Anonym sa...

so wonderful

Anonym sa...

Fabulous!! Love outside as well as inside!

Debby sa...

WOW!!! This is awesome.

Debby

elin sa...

Gratulerer Åshild!! Så spennende.
Fantastiske kunstverk du skaper. Råimponert. Leser og beundrer kunstverkene i bloggen din ofte, selv om jeg ikke bestandig er så flink å skrive kommentarer.
Ha en fin dag.
Klem Elin

Anonym sa...

WOW - stunning work. :)
Vanessa.

Maya sa...

Gratulerer Åshild!!!
Kjenner igjen følelsen du har,Deilig! :)
Og kunstverket ditt må du sende med,den gir jo søknaden ett skikkelig WOW!!

Og litt av skylden?! Nei vettu hva!
Att du er på vei inn i Kunstterapien er helt og holdent ditt eget verk *smiler*

Men takk for "skyld-delingen"

*Klem* fra Maya

Jill sa...

Jeg er bare målløs...
Dette er en ny OMG.....fra dine hender.
Jeg er SÅ imponert over symbolikk, utforming og farger.
Den lille Ja-nøkkelen er så søt!
Vakkert, vakkert, vakkert!
Lykke til!
Håper du smiler hele veien inn med Ja-nøkkelen i hånden :-)

Nellie sa...

What a great entry., Love the whole idea

Inger Marie sa...

Gratulerer så mye Åshild!!
Og kunstverket ditt er som alltid bare et stort WOW!!

Ønsker deg en flott helg.

Klem fra Inger Marie

Dymphie sa...

Gorgeous work with wonderful symbolism. Good luck with your study.

Viola sa...

Stunning work!

Anonym sa...

GRATULERER !! Selvfølgelig må du sende med kunstverket :) Du må da være den første til å komme inn på det studiet, så flink som du er - både kunstnersik og verbalt !! LYKKE TIL !!

Anonym sa...

Glemte å skrive hvem jeg var i kommentaren ovenfor

Hilsen Trude :)

Anonym sa...

Godt nyttår Åshild!

Gratulerer med kursplass! Så spennende!Kunstverket ditt er jo helt perfekt til å sende med søknaden, så det burde du gjøre!

Ha en god helg!
Klem fra Gunhild

Anonym sa...

Wow, really wonderful work.

Willy sa...

Great piece!

Anonym sa...

what a brilliant and great idea to doing this. looks simply gorgeous!!!

Anonym sa...

Lovely piece!