søndag, januar 27, 2008

Ojjj!

Oppdaget nettopp at jeg har en STOR grunn til å smile! Se her, a:
60 000 besøk! Guri land og milde Moses! Herlighet! Nå vet jeg ikke hva jeg skal si...

Jo! To veldig viktige ord: Tusen takk! Tusen takk for at nettopp DU er innom bloggen min. Du er med på å gjøre den levende og pulserende.

For å gi noe tilbake til dere, trekker jeg ut 5 navn blant de av dere som legger igjen noen ord i dette innlegget. Og - siden jeg er i takkehumør, så oppfordrer jeg dere til å skrive om én ting dere vil takke for. Tenk for en flott tråd det vil bli! De 5 jeg trekker ut, vil få en overraskelse i posten :)

Gee! I've just discovered a HUGE reason to smile! As the picture shows, my blog has had 60 000 visitors! That's unbelieveable! Holy Mozes! I'm running out of words...

Or, I've two important words: Thank you! I want to thank YOU for visiting my blog. Thanks to you, my blog lives and grows.

I'd love to give something back to you, so I'll pick 5 names amongs all of you who leaves a comment to this entry. And - since I'm in the mood for giving thanks, I'd like to encourage you to use one sentence to write down a thanks. The 5 of you will get a surprice sent by mail :)

21 kommentarer

Eli sa...

Den dorullholderenpåhodet i innlegget under var jo bare helt genial! Sånn skal jeg fikse meg til neste forkjølelsesrunde! *knis* Det er alltid så mye å være takknemlig for (formulerer det sånn jeg) - og jeg er veldig takknemlig for at jeg har en mann som forstår at jeg MÅ drive på med hobbyen min og som oppmuntrer meg til å bruke tid på den. Og så må jeg i samme sleng si takk for at du deler av det flotte du lager. Du har en kreativitet uten grenser, og jeg finner alltid noe som inspirerer meg. Så; takk for det :) Ha en strålende fin søndag. Klem, Eli

Anonym sa...

Ja visst er det mye å takke for, og blant annet at du er så god til å dele av deg selv med oss, både det du lager og ellers hvordan du har det (og ikke har det..)!!
Tusen takk for at du er du!
Hilsen Pauline

Else Irene sa...

Jeg er innom her hver dag jeg, og noen dager mer enn en gang, for å se om du har delt enda flere av dine fantastiske kunstverk :)) Du er en stor inspirasjon, vennen!!!

God bedring til deg!! Heldigvis er det ikke lenge til vi ses! *jippi* Gleder med stort til du kommer!

Det jeg er aller mest takknemlig for, er at vi var så heldige å få sønnen vår, Kevin :)

Klem, elsi

Maya sa...

OiOioi så mange besøkende!!
Men ikke det aller minste rart,bloggen din er til stor inspirasjon! :)

Det er mye jeg kan takke for,men det viktigste er min lille famile,som består av min kjære og våre to voffer.
Uten dem hadde jeg ikke klart hverdagen!
Så hurra for dem!! :)

Og takk for att du deler av deg,både med kreativitet og med ord og meninger.

Klem fra Maya

Berit sa...

Skjønner godt at bloggen din er godt besøkt jeg! Masse kreativitet som bobler ut og over! Du er flink til å formidle både med ord og bilder!
Da jeg lagde den "hissige m horn" layouten var det mye vanskeligere å finne på punkter jeg trodde. Så jeg er nok mer takknemlig enn jeg trodde med andre ord.
Jeg er utrolig takknemlig for at jeg får lov til å holde på med hobbyen min - takknemlig for at de jeg er mest glad i ser at dette gjør meg til et helt menneske :)
Men også utrolig takknemlig for at denne hobbyen har gitt meg mange nye og gode venner!
Ha en fin dag, og god bedring! Sånn "dorullstativ" skulle vel bli en stor salgssuksess til tider ja ;)
KLEM

Brahdelt sa...

Congratulations on so many visitors, but it's totally justified by the inspirational content of your blog! I'd like to thank you for being a constant inspiration for me to try to learn Norwegian, because I really really want to understand your posts one day and it gives me motivation to learn! *^v^*

Anonym sa...

Som flere har sagt - skjønner godt at mange er innom bloggen din - for maken til blogg vet ikke jeg om!! Tenker alle kjenner seg igjen i det du skriver om - på godt og vondt.

Har myyye å være glad for. 3 flotte barn, snill mann og har fremdeles foreldre (og 3 søsken) i live. Prøver å tenke over gleden hver dag ! Ha en fortsatt fin søndag!

Hilsen Trude

Anonym sa...

Hei
gratulerer med så mange besøk.Det er en fryd å titte innom :)
Jeg vil takke for verdens beste gave jeg fikk 1 nov.
Jonas mitt vakkre barnebarn.
Heldig jeg.
hilsen Bestemor B

Trine sa...

Wow, så mange besøk! ....men det er ikke rart...Har en først vært innom din blogg, må man bare innom igjen hver gang en er på bloggesurfing!

Tja, hva skal jeg velge å takke for...? Det er så mye!
Takk for alle koselige bloggevenner!
Takk for jeg får lov å stå opp frisk hver dag!
Takk for min hærlige familie!
TAKK for LIVET!

Å takk for titten! Ha en fin kveld!

Torunns- fristed sa...

Gratulerer med så mange besøk, men som flere andre har sagt, det er ikke rart, for bloggen din er utrolig inspirerende :)
Du er så flink til å skrive og dele med alle oss andre.
Det er mye man kan være takknemlig for, og akkurat nå om dagen er jeg veldig glad og takknemlig for en snill og utrolig flink mann, som holder styr på unger og hjem nå mens jeg har ligget syk i over 4 uker :)
klem Torunn

Elisabeth sa...

hei hei
wow så mange besøkende da.. gratulerer så mye, men det er ikke rart at vi er her... for du gir masse inspirasjon og du skriver så utrolig bra. Man kan få seg en god latter her til tider.. så jeg takker for at du er så flink;)
ha en fin søndag
klem fra elisabeth

Annie S sa...

Jeg har utrolig mye å takke for, men velger å takke min kjære for at han har stått på og malt hobbyrommet mitt ferdig i helgen. Det måtte faktisk hele 4 strøk til for at det skulle se nogenlunde bra ut. Tenk at han har gjort det for MEG mens jeg har vært å kosa meg med stempeldamene i Blystadlia. Takk kjære!

Håper formen er på vei rett vei, og at alle basiller er borte når vi sees på torsdag slik at vi bare kan kose oss og ha en kreativ dag :)

Hils din kjære fra oss.

Klem

elin sa...

Skjønner veldig godt at du har så mange besøkende, med så mye flott og kreativt som du lager. Selv er jeg stadig innom her og leser, og beundrer dine kunstverk.
Jeg har mye å takke for - men denne gang takker jeg for at har muligheten til å drive på og hobbylere, det gir meg så utrolig mye i hverdagen. Og en takk til deg Åshild som deler så mye av deg selv med oss andre "bloggere".
Ha en fin kveld, og God Bedring!!

Anonym sa...

Jeg er ofte innom bloggen din for å se hva kreativt du har funnet på nå:o). Jeg henter mye inspirasjon fra deg og du skriver helt fantastisk!!!
Jeg er takknemlig for at ALT, for min familie, mine venner og for at jeg får holde på med hobbyene mine.
God bedring til deg!

Unknown sa...

Hva jeg kan takke for? Først av alt at jeg kan stå opp hver dag! Og så kan jeg lese alt det flotte du skriver, og se på alt det fine du lager! Skulle ønske jeg kunne hatt litt av den kreativiteten din. Stå på, du betyr noe for andre. Hilsen meg

Anonym sa...

Utrulig flotte sider og masse inspirasjon! Takk for det! Her utenfor Stavanger er snøklokkene og krokusen kommet opp, og det er litt vår i lufta- jeg takker for det, jeg. (Når det er vår, kribler det litt i meg.... på en måte)
Kathrine Borgenvik

Anonym sa...

Det er alltid mye å takke for, at vi er friske, at solen har snudd og det sakte men sikkert nærmer seg vår og at ute i den store internett verden finnes små vidundre av blogger som får tankene tilbake på rett kjøl når de er på vidvanke og jeg synes verden mer eller mindre er urettferdig. Så tusen takk til deg som deler kunstverk, tanker og små og store hendelser med oss :-)

Anonym sa...

Takk for alt du deler med oss andre bloggere og andre som kommer over din side!
Så er jeg utrolig takknemlig for en jobb jeg trives i, for en herlig samboer, snill, jovial, humørspreder, tålmodig og raus, og ikke minst for mine 3 nydelige barn som deler livsglede med meg!
Priviligert føler jeg meg!

Takk til deg Åshild, det er viktig å stoppe å tenke på hva man har i hverdagen!
Ha en fin dag.
Klem - Maria.:-)

HegeT sa...

Og jeg som hadde gledet meg til å treffe deg igjen i helgen da...... Men sykdom kommer skjelden beleilig.......

Håper du er bedre nå og klarer å være litt krestiv.

At du har hatt 60.000 tittere her i bloggen din er jo superbra, og jeg skjønner hvorfor også.... du lager jo så utrolig masse flotte kunstverk, også sier du så mye som iverfall får meg til å tenke meg om noen ganger, og reflektere over hva og hvorfor.....

Er så glad for at jeg har vært så heldig at jeg har oppdaget denne hobbye, og at du er blitt en av de jeg har møtt langs veien og blitt kjent med.

Stor "bli-bedre" klem
fra HegeT

Gunn (Merete) sa...

Hei
Jeg stakk innom idag jeg. Litt seint ute kanskje, men jeg legger nå inn en kommentar likevel jeg.
Det er så mye jeg er takknemelig for at jeg skal ikke ramse opp alt. MEN jeg vil nevne to ting. Det ene er den linken til kortene du la ut tidliger, de var til stor hjelp, takk vennen du er en engel. Dagen min har vært så bra etterpå og jeg har kjent gleden boble i meg i hele dag.
Det andre jeg er takknemelig for er ganske så spesielt for meg. Det var vår sønn Remi Aleksander som stakk innom oss og besøkte oss i nesten tre år.... han lærte oss hva ubetinget kjærlighet er og betyr. Og det er noe jeg alltid vil være takknemelig for. Når livet butter litt imot er det ett minne jeg tar frem med kjærlighet og da skjønner jeg ofte hva ting egentlig dreier seg om.

Anita Hagen sa...

60.000 er jo bare heeeeelt rått, men på en annen siden er det ikke så rart at så mange titter inn til deg, for makan til kunstverk!!! Egentlig skulle trefftelleren din vært ganget opp med et flersifret beløp!!! Du gir så mye av deg selv at det er bare å ta av seg hatten for deg, vennen.

Jeg har så utrolig mye å takke for, men hvis jeg skulle valgt én ting, så må det være at jeg får lov til å kalle deg "min venn"

Ha en super mandag, vennen miiin

*bamseklem*