søndag, august 17, 2008

Endelig - tapeten er på plass!

De siste ukene har vi revet og pusset og skrapt og gnukket og gnidd for å tømme kjøkkenet og gjøre det klart til en aldri så liten "Ekstrem oppussing". Bare sånne ting som det blir rot, flekker og støv av... Og jeg innrømmer det gjerne - jeg holdt på å bli gal. Støv overalt! Så, i dag gikk jeg bananas med pussemaskinen og tåkela hele kjøkkenet med fint, hvitt sparkelstøv... Både vegger og gulv, samt de to dørene fikk en runde pussing. Så ble rommet støvsuget, ryddet og vasket - alt for å gjøre ting klart til å gjøre det jeg har drømt om såååå lenge nå:



TAPETSERE!



Vi har kjøpt to forskjellige tapeter, en ensfarget grå og en hvit med grå og sorte blomster på. Den blomstrete er til vindusveggen, den grå til resten. Det er alltid spennende å handle inn sånne ting, for det er så vanskelig å se for seg hvordan det blir når det kommer opp på veggen. Det var med andre ord med litt skjelv i buksene når vi satte i gang. Og etter litt startvansker og fomling, gikk det så det suste! Og nå er rommet tapetsert! Jeg kan avsløre med én gang at jeg gliser fra øre til øre hver gang jeg kikker inn på kjøkkenet :) Dette blir bra! Neste post på programmet er å legge det nye gulvbelegget... Og onsdag kommer kjøkkenet susende...


Ok, så en sniktitt på tapeten vår (beklager litt dårlig kvalitet... bildet ble tatt nå i kveld, i dårlig lys...). Men, ikke sant det er lekkert? :) Og med grått gulv og hvitt kjøkken, tror jeg dette blir perfekt!



Nå er det kvelden, kjenner jeg... det tar på å pusse opp :)

6 kommentarer

elin sa...

oioioi så lekker tapet!! Kjøkkenet kommer til å bli RÅLEKKERT. Gleder meg til å se bilde når det blir ferdig. ;-)

Anonym sa...

oh, that's it?? you've done it!
do you like it??
it looks great!
hugs,
isa xx

Maya sa...

Åhhh så lekker tapet!!
Flott jobba! :)

Og gleder meg til å se det ferdig!

Klemmer fra Maya

Karin sa...

Det skal nok blive succes :-) Vi er jo i gang med badeværelse og lige nu ligner det bare en byggeplads. Mangler meeeget endnu :-(

Else Irene sa...

Oj, oj, oj så lekkert!!! Ikke det minste rart at du gliser, for det ble virkelig rålekkert! Gleder meg til å se det "live" i oktober :)

God klem, elsi

Anonym sa...

Vanvittig fint!