mandag, desember 01, 2014

God advent!Jeg klarer ikke la være! Det blir ikke jul uten en eller annen form for adventskalender i bloggen min. Det er så fint å kunne dele en liten stund med dere hver dag frem mot jul. Jeg kan ikke snakke varmt nok om hvor mye det betyr for meg å dele. Det siste halvåret har jeg fått oppleve den magien, styrken og gleden som ligger i det å kunne dele med andre, og aldri har jeg følt meg rikere enn nå. Årets adventskalender må derfor handle om å GI – gi av alt jeg har til mennesker rundt meg. Og om å glede.

Ønsket mitt er at også du får lyst til å glede noen sammen med meg. Som et stoooort ”Nå gleder vi noen”-prosjekt spredt ut i hele landet, og gjerne ut over landegrensene med! Det er jo bare tull å tenke beskjedent når det handler om å glede andre, sant?

Hver dag, kl. 08, åpner jeg dagens luke her i bloggen, og hver dag vil jeg finne en ny måte å glede en venn på. Kanskje kan vi da sammen være med på å gjøre adventstiden litt varmere for noen? 


1. desember
I dag vil jeg glede en venn med en kompliment.
Dagens lille glede er helt gratis – men kan gi den andre en følelse av å være verdens heldigste! Og flotteste, søteste, fineste, beste, tøffeste, kuleste – ja, you name it! Komplimenter er en stor gave når det gis fra hjertet. Og de skal gjerne gis med raushet. ”Gnien” er et ord som rett og slett ikke funker sammen med ”kompliment”. Så, i dag vil jeg åpne øynene litt ekstra for å se hvor mange ganger jeg kan glede andre med en kompliment. I dag skal jeg la menneskene rundt meg få dusje i deilige komplimenter! 


3 kommentarer

Helle sa...

Takk
Sender en go'kjinn til deg fra Nord
-Helle-

Åshild sa...

Varmt go'kjinn tilbake, Helle <3

Randi Th. sa...

Fantastisk flott adventskalender du har! Ha en fin førjulstid.
Klem