onsdag, november 16, 2016

Julemesseforberedelser


Hege Foyn og jeg har en liten salgsbod - Hjemmeskræppa - på et lokalt arrangement her i Steinkjer nå førstkommende fredag: KaKa's jentekveill, på Steinkjer vgs. Vi har brukt de siste ukene til å lage opp litt forskjellig småtteri og her er bilder av noe av det vi skal selge. 


Disse små telyseskene har vi laget i fellesskap. Koselige smågaver med plass til å skrive en liten hilsen under esken. Nok et fellesprosjekt - små pakker med fystikker og telys. 


Mange av oss gir gavekort til jul. Disse scrappekortene er utformet slik at det er plass til å sette gavekortet inni. På dne måten blir gaven straks litt mer personlig. 


Sjokolade er aldri feil - ei heller som julehilsen! Sammen har vi dekorert After Eight-sjokoladeesker. 


Nok et fellesprosjekt - en fin og praktisk gave til den som har alt. 


Om du er av dem som liker å gi bort vin i julegave, kan kanskje disse vinflasketag'ene være et hyggelig suplement? Skrivefelt på baksiden av tagen. Mange skriver fortsatt julekort for hånd, og da gjør det seg med et hjemmelaget julekort også, gjør det ikke? Vi har mange forskjellige varianter.


Og om du ikke bare er i julemodus, så har vi bursdagskort også - i haugevis! De er forresten fine å gi bort i julegave også: Knyt ei sløyfe rundt 3-4 kort og gi dem bort. Alle trenger bursdagskort en eller annen gang. Ingen kommentarer