søndag, desember 03, 2017

Gode ord - 3. dag i advent 2017



DAG 3
OPTIMISME & FRYD
- og begeistring!

Åååå, de to ordene får det til å krible både i fingrer og tær! Så livsbejaende ord! Så kraftfulle! (Og ja, nå ble det tett med utropstegn her, ser jeg, men herlighet - sånne frydefulle setninger kler ikke bittesmå punktum, gjør de vel?) Og jeg klarte ikke la være: jeg måtte legge til et av mine favorittord her også - begeistring. De passer så fint sammen. Optimisme, fryd og begeistring - nydelig! Utropstegn! Egentlig burde hele dette innlegget vært skrevet med 
STORE BOKSTAVER OG HEFTIG STØRRELSE, FOR JEG FÅR SÅ INDERLIG LYST TIL Å JUBLE OG SYNGE OG HEIE HØYT OG UHEMMET OG DA DUGER LIKSOM IKKE HELT ORDINÆRE BOKSTAVSTØRRELSER OG SÅNN. DETTE ER ET "BOLD STATEMENT" I KRAFTIGE FARGER: 

JEG HAR TRUA PÅ LIVET!
JEG ER EN STOLT OPTIMIST!
JEG ELSKER FRYD OG BEGEISTRING! 
JEG ELSKER FRYDEFULLE OG BEGEISTREDE MENNESKER! 
JEG ELSKER LIVET! 

Og NÅ passer det godt med et skikkelig punktum. Amen. 


I dag vil jeg gi bort noe jeg har laget selv, med både optimisme, begeistring og fryd. Hamaperler får meg til å bli herlig barnlig igjen, og de fine fargene og mønstrene gjør meg så glad! Bordbrikker er også en fin ting, for de bruker vi når vi skal servere noe godt å drikke enten fordi vi har besøk av noen eller fordi vi skal kose oss i eget selskap. En slags stille begeistring for livet og de vi er glade i. Kortet over er laget i Åshild-farger, og en livsbejaende Pingu følger også med.



9 kommentarer

Berit sa...

Farger som bobler - gir liv! Takk for kalender i år og ❤

Helle sa...

Takk for herlige ord

-Helle-

Hanne Hanssen sa...

O herlige adventskalender! ❤️

Eli sa...

Takk Åshild❤️

Eva Murray sa...


Teksten din i dag fikk meg til å tenke på filmen Heftig og Begeistret, og mønstrene på hamasperlene dine minnet meg om Marimekko. Begge deler gjør meg glad.

Klem

Monolita sa...

Nydelige ting du lager, Åshild!

Camilla sa...

Å, så herlig!!! 😄 Og de bordbrikkene er jo bare fantastiske!

Maya sa...

Herlig, begeistring og optimismeenn din smitter 😁 takk!

Marit sa...

Herlige deg Åshild. Jeg både fryses og begeistres av ordene dine og alt du lager.