lørdag, desember 09, 2017

Gode ord - 9. dag i advent 2017




DAG 9:
GI ALDRI OPP & VILJESTYRKE

"Viljestyrke" har blitt hauset opp som en av vår tids beste egenskaper. Alle som har oppnådd noe de kan skryte av, dedikerer seieren sin til viljestyrken. De holdt fast i det de trodde på, det de hadde planlagt, det de drømte om - og vant. De ga aldri opp. Det står det respekt av. Ja, jeg mener det. 



Samtidig vil jeg løfte frem alle oss som har prøvd, gang på gang - uten å stå igjen som vinner, men som likevel, etter nok en gang, reiser seg opp igjen og våger seg på nok et forsøk på å mestre livet. DET står det respekt av, det. Og DET mener jeg. Og DEG vil jeg hylle i dag. Takk for at du er akkurat du, med feil, mangler, skrubbsår, blåmerker og arr. Livet er ikke for pingler. Det er for oss modige fotsoldater som er både usikre, kampvillige, motløse, standhaftige, vinglete, målbevisste, slitne og utholdende med et brennende ønske om å gjøre vårt beste på tross av alt. 









I dag vil jeg gi bort en hjemmestrikket vaskeklut - et symbol på hva dagens ord handler om: vi prøver, feiler, roter det til - og er så heldige at vi hver eneste dag får en ny mulighet til å vaske bort det som gikk galt og få prøve igjen. Pingu er med på tanken, han også. 


For å kunne vinne dagens gave, må du legge igjen noen ord enten her i bloggen eller i innlegget på Facebook. 

4 kommentarer

Hanne Hanssen sa...

Herlig, denne gikk rett hjem. Takk for refleksjoner og ord til ettertanke. ❤️

Eli sa...

Varm klem fra en fotsoldat til en annen❤️

Hanne sa...

Åh, nå ble jeg rørt, Åshild... Takk for gode ord ❤️

Eva Murray sa...

Flott kort og fine ord!