lørdag, januar 22, 2011

Pippi er på Rymmen....

Jeg fikk akkurat melding på øret om at Pippi er på rømmen sammen med Tommy og Annika... Det er derfor det er litt stille her. Men ingen fare - hun kommer tilbake igjen når hun har lyst :) Og jeg skjønner godt at de tok seg en luftetur, for så mye mas.... "Rymma, ja! Just hva man burde göra, ja, så man slapp bort från det här  tjaset!" *hihi* Ok, så innrømmer jeg at jeg har tatt meg litt vann over hodet akkurat nå, og at jeg derfor velger å rømme med Pippi liten stund. Men ingen fare - jeg kommer tilbake igjen når jeg har lyst :)"Jag är lycklig, jag är lycklig, både måndag, tirsdag...."

5 kommentarer

Unknown sa...

Bare ta deg en tur sammen med Pippi, du! Og kom tilbake full av inspirasjon, pågangsmot og kreativitet. Påfyllspauser er en nødvendighet! Nyt dagen!!

Gunn (Merete) sa...

Av og til er det både spennenden og nødvendig og være på rømmen. Tenk så mye rart man ser, kanskje med litt andre øyne da.
Kos deg på rømmen, det er viktig.
Klem Gunn :-)

Maggie sa...

Kos deg på rømmen med Pippi! Det er viktig å rømme vekk en liten stund nå og da.

Marit sa...

Kos deg sammen med Pippi! :)

Jeg har en liten "ting" til deg i bloggen min, hvis du har tid til å stikke innom... du er suveren! {klem}

Marianne sa...

Hei !!
Tenkte jeg skulle oppdatere deg på mine Pippi prosjekter.... Jeg har laget meg blogg;)) Den satt langt inne pga data`n, men nå er jeg "igang"!! Syntes det er så inspirerende med andre sine blogger:))Du er absolutt en av dem!!! Har fått med meg at Dameetasjen skal synge på Mølla i mars.. Det er supert!! Jeg kommer om ikke det er "jordskjelv" hjemme;)) Ha en super Pippidag. Klem Marianne.