onsdag, desember 06, 2017

Gode ord - 6. dag i advent 2017DAG 6:
VARME, SAVN, LYS & ETTERTANKE
- og GLERG (den fine varianten hvor GLEde og soRG går hånd i hånd, men hvor gleden likevel er sterkere enn sorgen)

Advent og jul er kontrastenes tid - for både glede og sorg, varme og kulde, fellesskap og savn, lys og mørke, ettertanke og omtanke. Eller glerg - den fine mixen av alt. Julen er ikke bare lykke og happiness. Den er også sorg, smerte og ensomhet. Vi du være med meg på et lite adventsprosjekt i dag? La oss gi dagen varme - la oss gi varme til andre. Det er tusen måter å gjøre det på, og bare du vet akkurat hva som kjennes riktig ut for deg. En telefon til en bestemor, en blomst på døra til en nabo, en kopp kaffe, en klem, et tent lys på grava, link til yndlingssangen til en venn, en gave til en veldedig organisasjon... La 8. desember bli lun og varm av omtanke.

(Fra reddbarna.no)Det er fint å bruke tid på å tenke, og ettertanke er viktig. Men noen ganger kan det være vel så godt å skape savn og ettertanke om til varme, lys om omtanke. I dagens gave gir jeg varme til et barn som fryser, og noen lys til den som vinner. Og så oppfordrer Pingu også til å vise omtanke. 


For å være med i trekningen av dagens gave, må du legge igjen noen ord enten her i bloggen eller i innlegget på Facebook. 

6 kommentarer

Eva Murray sa...

Viktige ord, Åshild!

Hanne Hanssen sa...

Et viktig tema, dette med at julen ikke bare er glede og forventninger. Kloke ord i dag også. Og det er viktig å bry seg! ❤️

Eli sa...

Ingen kan gjøre alt men alle kan gjøre litt, og om alle gjør litt blir verden bedre for så mange❤️

Hanne sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Hanne sa...

Jeg begynte å synge en salme mens jeg leste. En av de vakreste jeg kjenner; sorgen og gleden, de vandrer tilhope... som også sier at alle har sitt, stort eller litt...
God og varm klem ❤️

Berit sa...

Gode ord å ta med seg. ❤
Takk